menu

Vil du være samarbejdspartner til vores events?

I WIB er vores formål at inspirere, oplyse og kompetenceudvikle for at fremme kvinders muligheder i erhvervslivet. Vi søger derfor altid samarbejdspartnere, som har lyst til at formidle deres faglige viden til vores events.

Har du en inspirerende historie eller er du ekspert indenfor et spændende fagområde? Har du oplevet barrierer som kvinde i erhvervslivet eller har du indsigt i et særligt område gennem dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig en platform til at fortælle om det. Har du samme lyst som os til at fremme ligestillingen på arbejdsmarkedet, vil vi meget gerne samarbejde med dig til et af vores workshops, events eller oplæg.

Vores publikum er engagerede kvinder i mange aldre, der møder op til vores spændende arrangementer for at suge læring til sig og blive inspireret. De vil tage imod dig med åbne arme og øre!

Skriv en mail til os, hvor du beskriver dig selv og hvad du kan bidrage med til vores events – så hører du meget snart fra os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Inspirerer

Til vores events deltager inspirerende kvinder, som fremmer kvinders muligheder i erhvervslivet og kvinders tro på egen karrierevej.

Oplyser

Vi afholder events, hvor du kan blive klogere på, hvor Danmark er ift. ligestilling, og hvilke indsatser der skal forbedres for at opnå det.

Kompetenceudvikler

Flere af vores event indeholder også workshops og kurser, der understøtter kvinders kompetencer inden eller i starten af deres arbejdsliv.